Wie is wie?

Simone Evers - verloskundige / echoscopiste

simone

Sinds 2008 ben ik werkzaam hier bij BIB verloskundigen.
In eerste instantie als waarnemend verloskundige en sinds 2010 als mede-eigenaar van de praktijk.
Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste, gespecialiseerd in het maken van 20 weken echo’s.
In 2017 ben ik moeder geworden van onze zoon Cees en in 2018 van onze dochter Lies.
Ik werk met erg veel plezier als verloskundige. Het mooie van ons beroep vind ik dat je zoveel verschillende mensen leert kennen in één van de belangrijkste periodes van hun leven. Je ziet aanstaande ouders toe leven naar de bevalling, de geboorte van hun kindje en aan het eind van het kraambed zijn ze al volleerde ouders.
Ik hoop nog heel veel jaren als verloskundige te werken en aan alle (toekomstige) zwangeren en partners zeg ik: tot ziens in de praktijk!Anika van Glabbeek - verloskundige / echoscopiste / versiekundige

anika

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Verloskundige Academie Maasstricht.
Vanuit mijn opleiding ben ik bij BIB verloskundigen terecht gekomen waar ik inmiddels al weer jaren met liefde en plezier werk.
Sinds 1 januari 2010 ben ik net als Simone mede-eigenaar geworden van de praktijk.
Ik vind verloskunde een heerlijk vak. Vaak denken mensen dat je vooral bevallingen doet, maar er komt veel meer bij kijken. Het begint met de eerste echo. Het zien van zo'n klein kloppend hartje, prachtig! Vervolgens bouw je langzaam aan tijdens de zwangerschap een band op met de zwangere en haar partner. Samen werk je toe naar die spannende bevalling. Daarna komen we natuurlijk ook nog op kraamvisite om te zien hoe alles loopt. Zelf ben ik moeder van twee prachtige dochters en een zoon: Ise, Flore en Fer.
Naast verloskundige zijn maak ik ook echo’s, begeleid ik studenten en doe ik uitwendige versies bij kindjes in stuitligging.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten en ik wens jullie een prachtige zwangerschap, bevalling en kraambed toe!Tessa Laros - verloskundige / echoscopiste

tessa

Vanaf 2010 ben ik werkzaam als verloskundige. Voordat ik hier in de praktijk ben gestart heb ik op verschillende plekken in Nederland gewerkt als waarnemend verloskundige. In 2011 ben ik hier in de praktijk terecht gekomen en sinds 2015 ben ik ook mede-eigenaar van de praktijk. Ondertussen ben ik zelf moeder geworden van Naud en Saar. Ik vind het werk als verloskundige ontzettend leuk! Ik heb voor de verloskunde gekozen omdat het uitdagend, variërend en bijzonder vak is.
Zo is geen enkele werkdag hetzelfde! Je weet nooit wat er gaat gebeuren of hoe een bevalling gaat lopen.
Net als mijn collega’s maak ook ik echo’s tijdens de zwangerschap. Ook kun je bij mij terecht voor het plaatsen van spiralen. Daarnaast ben ik afgestudeerd als lactatiekundige. Samen met mijn collega's hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de bijzondere periode die jullie tegemoet gaan van zwangerschap, bevallen en ouderschap! Hopelijk tot ziens!Angélique Bacilieri - praktijkassistente

angelique

Sinds 2010 ben ik als praktijkassistente werkzaam bij BIB verloskundigen.
Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik wens jullie een mooie zwangerschap toe en hoop jullie snel te ontmoeten bij ons op de praktijk.Valerie - verloskundige

Valerie Mijn naam is Valerie van Es. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Een maand daarna begon ik met werken bij BIB verloskundigen!

Verloskunde is een bijzonder vak waarin je mensen begeleid in een belangrijke, spannende en verrijkende periode in hun leven. Contact maken met zwangeren en partners en het opbouwen van een vertrouwensband vind ik super om mee te maken. Ik probeer jullie hierin te ondersteunen door de tijd te nemen om naar jullie te luisteren en een sfeer te creƫren waarin jullie je veilig voelen om alles te bespreken. Iedereen is anders en geen werkdag is hetzelfde; juist dat maakt het werk gevarieerd en uitdagend. Ik hoop dit nog jaren te mogen blijven doen, dus hopelijk tot ziens in de praktijk!Marieke - verloskundige

Marieke Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Ik ben geboren en getogen op het eiland Tholen dus in 'mijn' omgeving werken leek me geweldig. Daarom was ik erg blij dat ik vrijwel meteen na mijn afstuderen in 2017 aan de slag kon als verloskundige bij BiB. Inmiddels ben ik al een aantal jaar met veel plezier werkzaam in deze gezellige praktijk.

Verloskunde is een ontzettend mooi vak en iedere keer is de komst van nieuw leven op de wereld heel bijzonder. Elke moeder, partner en baby zijn uniek en persoonlijke begeleiding en contact zijn daarom heel belangrijk voor mij. Ik geniet elke dag weer van mijn werk als verloskundige want wat is het mooi dat ik deel mag uitmaken van die belangrijke momenten in jullie leven. Meestal vreugde, soms verdriet. Ik wens jullie een goede zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe en ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!